Som julikvelden på kjerringa😂😂

I går var det dags for avreise nordover, med destinasjon Narvik. Slektsbesøk sto på programmet. Flyet gikk ikke før på kvelden, så vi fikk en pusledsag i heimen. Middagen var enkeli går, den besto av Essoburger på Deli, laget av Poden som jobber der.

Da vi kom til Kjevik fikk vi beskjed om at flyet var 25 minutter forsinket, så en halv time til, og så enda et kvarter. De fløy inn noe fra Oslo, men med stappfullt fly fra K- byen tok det sin tid å boarde. Vi hadde heldigvis god margin, 45 minutter til vårt fly gikk, da vi landet i Oslo. På vei til gaten spottet min mann to kjente fjes på solbrilleshopping. Det var broder Ole og Linda som skulle ta vårt forsinkede fly tilbake til Kristiansand. De hadde hatt en fantastisk langhelg i Trøndelag. Der de hadde besøkt bror Oles søsken på farsiden, og en felles kusine av oss med familie, fra mammas side. De hadde også fått med seg en Metallicakonsert i Granåsen.

Heldigvis at vi la ut på facebook at vi var på vei. For min jevngamle tante, vårt vertskap, hadde skrevet inn i sin almanakk, at vi kom i dag. Hun ringte meg i det jeg fikk satt meg på flyet til Evenes. Er det i dag dere kommer, dette er bare så typisk, og så festlig😂😂😂Det er aldri en kjedelig dag med min familie, men fleksible det er vi, det skal vi ha😍

Vi sov litt på vei oppover, men vi fikk også sett hvor vakkert det er over skydekket.

Vel fremme ble vi ønsket velkommen av familien med bildet av skiltet som alltid møter oss når vi kommer til Evenes.

Da vi ankom ble det klemmer og mye latter. Og alle var kjempeglade for at vi skulle være der en dag ekstra🤗

Vi fikk kjørt over den nye brua hjem, den sparer oss for mellom 20-25 minutters kjøring. Og som vanlig når vi kommer opp i midnattsolens rike mister vi føling med tid og sted. Jeg føler meg mye mindre trett enn hjemme, så da går tiden. Det ble sent, men sånn er det når en koser seg.

God mandag til deg, her hører jeg at frokosten er på gang😍

Dette flyet fløy vi i går💜

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s