Tomtesalg🏠

Denne uken solgte vi den første tomten. Kjøperen har vært på ballen et par måneder. Det har vært tegnet hus, kalkulert, tegnet nytt hus, vært ferie og mye mer. I forrige uke ble det salg. Det er bevegelse på de andre tomtene også.

Jeg var ute og kikket i går. Det blåste fantekjerringer. Det merker du i 100metesbelte.

På vei urover ble jeg stoppet av de som har flyttet inn i det svarte huset. De gledet seg til vi kom flyttende ut. Det gjør vi også. Vi håper på et levende nabolag, hvot folk bryr seg om hverandre, og følger med. Nedenfor tomta vår er det er friområde ved havet. Det håper vi skal bli en samlingsplass for naboer i alle aldre. Vi har allerede kjøpt inn bålpanna. På garasjeveggen mot veien kommer vi til å bygge en vennebenk. Der kan naboer og andre slå seg ned for kaffe når de likevel skal hente posten eller tømme søppel.

Tomtene bak Herleik gjøres klar for grunnmur.

De gikk tom for plank hos Herleik forrige uke, men denne uken blir den milelange terassen ferdig, og huset skal reises.

Det kommer å skje ting hos oss denne uken. Stolper skal fjernes, stolper med strøm og telefonlinjer. Så skal veien ned mot Zimmermanns ferdigstilles. De har flyttet pausebua opp fra tomta vår ved havet. Først blir det vei i vellinga, så sprenger de tomta vår.

Her er litt av utsikten fra tomta ved siden av Herleiks. Det var den som ble solgt. Når de får fjernet litt trær, så blir den like fin som Herleiks tomt. Det tar nok ikke lang tid før de er i gang med å bygge her også👍

Jeg håper du får en fin start på uken💕

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s