Besøk av ei lita kunstnerspire🎭✏️🖍💜

Amilia er på overnatting hos bestemor. Det er alltid hyggelig. Det bllr så som så med søvn, for hun ligger klistret fast i ryggen min. Der fungerer hun vekselvis som propell og varmepumpe. Begge deler gir dårlig søvn. Før hun sovner har hun mye på hjertet. Hun elsker familien sin, famile er best sier hun. Hun lurte på når bestefar og jeg bestemte oss for å bli familien hennes? Da måtte jeg si at bestemor og bestefar ikke hadde noe med det å gjøre. Det var mamma og pappa som bestemte det, og da ble det sånn. Jeg sa at bestefar og bestemor var veldig glad for akkurat det.

Vi snakket om den dagen hun ble født, og at bestemor akkurat rakk å komme hjem fra Kreta, et par timer før hun ble født. Derfor rakk bestemor og bestefar å se henne samme dag som hun kom. Hun strør rundt seg med godord, I love you bestemor, æ e glad i dæ, og æ elsker dæ bestemor. Hun får også mange gode ord tilbake. For bestemor elsker lille My. Du er best i verden sier jeg til henne. Du er mitt lille menneske, enn så lenge er hun yngst i familien. Det har hun fått være i syv år.

Nå sover hun på loftet. Hun er en liten kunstnerspire som tegner og tegner.

Innimellom ble det tid for pizza margerita.

Før hun fortsatte å tegne.

Bestemor samler på alt, en dag skal det bli en collage, eller noe annet morsomt. Hun har arvet dette både fra pappa og mamma. Mamma er litt av en kunstner selv. Hun malte Amila til halloween.

Foto Lisa Austad❤️

Med ønske om en riktig god søndag til deg🍂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s