Gratulerer med dagen kjære❤️

I dag har du bursdag, og jeg er oppe tidlig for å lage en hilsen til deg. Vi har mye på programmet i dag, men det skal jeg komme tilbake til. Du er min beste venn, kjæreste og ektemann. Vi har vært sammen i snart 35 år. Du er verdens beste pappa, og ungene våre er priviligerte som har en slik pappa som deg. Det kommer de nok til å fortelle deg i løpet av dagen, alle tre. Du er klippen i deres liv, og du er klippen i mitt liv. Per betyr klippe, og Svein betyr mann. Navnet ditt kunne ikke passet bedre. Du er en klippe av en mann😍

I disse dager bygger vi drømmehuset vårt på Langenes. Vi bedriver også oppussing i det huset vi skal selge rundt påsketider. Vi rydder, gir bort, kaster og vi pakker ned det vi kan klare oss uten frem til sommer og innflytting, i nytt hus. I den forbindelse går jeg blant annet gjennom albumer, og der finner jeg mye rart fra årene vi har delt. Sommeren 1986 var du og jeg på ferie i Danmark. Vi tok også turen til København og Tivoli. Vi var unge og nyforelskede. Vi tok turen innom tivoliastrologen og fikk stilt et horoskop, som skulle si noe om hvordan vi passet sammen som par. Her kommer resultatet, som jeg er sikker på at du ikke husker😂Nå sitter du jo nærmest med fasit, og kan avgjøre hvor godt dette har stemt.

Tivolihoroskopet 17.august 1986. Forenligheten mellom dere er som følger. Forholdet mellom dere har usedvanlig store muligheter. Kjærlighet og ekteskap vil ha de beste forutsetninger. Dere er optimistiske i hverandres selskap, og fremkaller det beste i hverandre. For at deres forhold kan utvikle seg perfekt, må det få lov til å utvikle seg i frihet, selv om det kan medføre en form som ikke er konvensjonell. Gjelder det ekteskap må ikke dette binde for hardt. Deres vennskap eller kjærlighetsforhold vil stå for andre som idealet av et forhold. Dere har det godt sammen, tross imnbyrdes maktkamp😂Med årene vil den fasade dere viste andre i ungdommen bli den virkelige. Det er viktig at dere finner ut hva dere har til felles. Dere bør analysere forholdet grundig, å prøve å tilfredstille hverandres følelssesmessige behov uten å gå til ytterligheter. Prøv å være åpne for hverandre. Et trekk dere to har til felles er gleden ved alt som er vakkert. Dere ønsker å omgi dere med usedvanlig vakre ting, det betyr mye for dere å bo mellom møbler og tekstiler som er harmonisk tilpasset hverandre.

Jeg har også funnet noen artige bilder fra vår fjerne fortid, og jeg finner sikkert flere, noen vil jeg dele her.

På dansegulvet i Johnny Flætes 18 årsdag i 1985. Vi hadde nettopp blitt kjærester her💕

Kristiansamba og karneval sommeren 1985.

Deler av MacLilands på din 25årsdag i 1986.

Vi har ikke forandret oss så veldig mye😂😂i alle fall ikke i oppførsel😱

Her har du kledd opp din yndlingshund Lizzi❤️

Da vi skulle gifte oss fikk vi mange råd vi ikke hadde bedt om, men vi kjørte vårt eget løp allerede fra starten. Vi tok regien på hele greia selv, og vi betalte alt selv, og fikk det akkurat som vi ville. Vi fikk vite at om du så kjolen før bryllupet ville det bety ulykke. Vi overhørte det og gikk alene og plukket ut klærne vi begge skulle ha. Fra første stund var vi et team. Det har gjort at vi har taklet både gode og onde dager. Vi har fått rikelig av de onde dagene, så mange at vi takler dem på strak arm. Når en av oss er sliten og nede, drar den andre lasset, og omvendt. Vi fikk rikelig med regn i sløret på bryllupsdagen, men vi fikk også rikelig med sol. Akkurat som vi har fått i årene sammen.

Med oss på livsreisen fikk vi Bjørnstjerne Bjørnsons dikt : Jeg velger meg April, som han skrev på Søgne gamle prestegård. Vi giftet oss i Søgne gamle kirke, som Bjørnstjerne og Karoline. Diktet kunne vært et frempeik på hvordan vårt ekteskap skulle bli.

Jeg velger meg April, i den det gamle faller. I den det nytt får feste. Det volder litt rabalder,dog fred er ei det beste, men at man noe vil. Jeg velger meg April fordi den stormer feier, fordi den smiler, smelter, fordi den evnen eier, i den blir sommeren til.

Gratulerer med dagen kjære. Jeg elsker deg på godt og vondt❤️ Dagen skal vi tilbringe i Arendal tingrett, vi skal følge en grusom mobbesak, og møte igjen advokaten som tapte for Søgne kommune mot Robert. I dag er hun Grimstad kommunes advokat. Vi kommer til å sitte på første rad for å minne om at kommunens fremste oppgave er å ta godt vare på barna, for de er vår felles fremtid. Så blir det kake når vi kommer hjem i kveldinga🎂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s