Snekkerne er på plass🔨🏠

Mandag gjorde Repstad anlegg seg ferdig for denne gang. De kommer tilbake senere, når murerne er ferdige, og snekkerne er kommet skikkelig i gang. Det skal fylles til mer nede, rundt grunnmuren. Murerne kommer tilbake i uke 50 for å gjøre ferdig grunnmuren til garasjen, og for å støype trapp, ned til leiligheten.

Alt er rigget klart til det nå. Onsdag ettermiddag dro vi ut til tomta for å se om det var noe liv. Snekkerne skulle i gang på torsdagen. Og liv det fant vi på tomta vår.

Vi måtte ned å hilse på. Per Svein prøvde seg først på døren bak, til alles fornøyelse. Det var døren inn til toalettet, så der hadde han nok ikke sluppet inn, selv om det hadde vært folk der. Bak den andre døren fant vi det vi lette etter.

Der satt byggeleder Vibekke og vår byggmester, fra Vidar Reger. De satt og jobbet med tegningene til huset vårt, og la en slagplan for arbeidet videre. Dette huset, med alle sine vinkler gir dem store utfordringer, sier Vibekke, men hun elsker å jobbe med dette prosjektet. Vi elsker at hun elsker det. Hver gang noen sier at huset er utfordrende, sier vi: skyld på Hilde Beate, det er hun som har tegnet det. Og så ler vi alle sammen. Det er så fint å ha en syndebukk😂

I går begynte det å komme materialer, og noen skikkelig dræbere (sørlandsk uttrykk for enorm) av noen dragere. Sava ( også sørlandsk) var på plass, og det var aktivitet nede i enden av tomta. Jeg sa til Per Svein at vi ikke måtte forstyrre, og denne gangen hørte han på meg. Han kan ikke fatte, eller begripe at vi noen gang kan gå i veien, eller forstyrre, men han hørte på meg i går. Da vi kjørte hjem, passerte en container til oppbevaring av verktøy oss, den kom fra Hellvik hus. Nå er vi skikkelig i gang. Nå reises huset vårt, og vi gleder oss over det. Snart har drømmen manifestert seg. Vi går spennende tider i møte🏠Casa amore er i ferd med å bli en realitet💕

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s