Du søte adventstid🌲

Vi er inne i helgen hvor adventstiden starter. Her i Lilandsresidensen er vi klare som egg. Jeg vet ikke hvordan vi skulle holdt ut i denne mørketiden uten lys, varme, glitter og glam.

For første gang i historien har vi voksne fått julekalender, fra Cemo. Per Svein var vakt der på det store førjulssalget, på torsdag, for Lions. De gjorde en så god jobb som parkeringsvakter, i kaoset, at Lions er bestilt til å ta jobben neste år også.

Vi har pynta ferdig for den siste julen i Lilandsresidensen. Det er bare juletreet som mangler. Det ligger i hytta i hagen, og settes opp i løpet av helgen. Julen er best i adventstiden frem til nyttår, synes vi. Når januar kommer er vi klare for et nytt år med nye muligheter. Da pakkes jula ned her i Lilandsresidensen.

Litt røde roser hører med. Vi elsker å bruke rødt i julen. Fargen føles varm. Vi registrerer at dette ikke hører med i motebildet, men vi kjører vår eget løp, her som i andre sammenhenger. Vi liker glade farger som rødt. Rødt var mammas yndlingsfarge, så jeg har fått den inn med morsmelken. Jeg har mange røde kjoler ( og andre fargerike kjoler👗🤗) og de får svingt seg ekstra mye den neste måneden. Det er deres høytid, selv om de brukes hele året.

I dag går turen til Lista, sammen med en glad gjeng. Trunken, lunsj på La Strada og til slutt Listalam, er det som står på programmet i dag. Pinnekjøttet skal hjem til jul. Det er en årlig tradisjon. Da venter Kirsten og Ernst på oss, og vi får en stjernestund sammen med dem. Kirsten er Toves kusine, og Ernst er tidligere kollega av Per Svein, på Ekofisk. I morgen skal vi på julemarkeder, og da er jula offisielt i gang her i Lilandsresidensen. Vi gleder oss.

Med ønske om en deilig adventstid for deg og dine💕💜

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s