Balsam for sjela❤️

Barnebarna er på overnattingsbesøk. Vi koser oss i adventstiden. Vi har bare vært inne og slappet av. Ute regner det. Inne er det tørt og varmt. Vi har sett tv, lest og spist god mat. Jeg pyntet juletreet første advent, Per Svein lurte på hva barnebarna kom til å si. De var jo alltid med på pyntingen. Det går nok fint sa jeg, det har jo vært litt lunkent de siste par årene. Dessuten pynter de jo hjemme.

I år hadde de fått et stort og to små trær av en av Roberts venninner. Jeg tenkte det holdt. Bestefar hadde rett, de har begge lagt inn muntlig protest på dette overtrampet. Jeg har sagt at vi til neste år skal ha to juletrær. Vi skal ha et i stua og et i biblioteket. De skal få pynte det ene. Det er de fornøyd med.

I går ble det spagetti og kjøttdeig som sto på menyen. Egentlig skulle vi hatt noe annet, men det var mest stemnimg for spagetti.

Da ble det sånn. Begge er i julestemning og ser frem til julefeiring.

Bestefar sin nisselue med lyd og bevegelse er alltid populær. Bestemors nisselue, som brukes på solsnugange like så. Begge deler er kjøpt på Trunken💕

Det er ikke bare barnebarna som gleder seg til jul. Det gjør vi også. Da skal vi være mye sammen med disse to, som gir oss sjelefred og mange gleder. Det er det jula handler om🌲

En riktig god tredje søndag i advent ønskes deg som leser.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s