Oppussing på hjernen😱

Akkkurat nå føles det som vi har oppussing på hjernen. Store deler av livet dreier seg om det, og har gjort det siden våren i fjor. Vi har fått gjort enormt mye ute, der gjenstår det bare noen få ting. Og fra høsten kom har vi jobbet inne med å pynte brura, som vi kaller prosjektet vårt. Det var mest å gjøre på loftet, men der kom vi i mål forrige tur Per Svein hadde hjemme. Forrige uke ble vi ferdig med vaskerommet og det lille toalettet. Denne uken har det vært gangen sin tur. Yttergangen er malt to ganger, buen ble malt tre ganger, og dørkarmene til ytterdøren har fått to strøk. Ytterdøren har fått gjennomgå med skurekrem og båtpolish. Vi har blitt utrolig kreative i prosessen, og har tatt i bruk ulike teknikker. Trappen er skurt og vasket eller alle kunstens regler. Det gjelder også tapeten. Det har blitt flikket og malt. Kommoden som sto i gangen har Pandora overtatt. Vi har fjernet spikerhull, bilder og noen knagger. Vi har sendt mye ned i pakkesentralen. Klinkegulvet ble også skrubbet etter alle kunstens regler.

Vi ble ferdig på to dager. Så da bestemte vi oss for å ta kjøkkenet også. Det sto på programmet for neste uke. Vi satte i gang klokken åtte onsdagsmorgen og holdt på til langt på kveld. Alt ble tatt ut av kjøkkenet. Vegger ble vasket, det ble flikket og malt. Alt som ble tatt ut av kjøkkenet kom ikke inn igjen. Kjøleskapet ble dratt ut, og satt på plass igjen, før det ble vasket. Kjøkkeninnredningen ble skrubbet. Oppvaskmasinen og ovnen likeså. Vifta ble skrudd fra hverandre, og ble vasket skikkelig, også på steder ingen kan se. Den blå kommoden er i garasjen. Den skal på gjenvinninga.

Det var skikkelig kaotisk en lang periode. Det meste ble gjort på onsdagen, men helt ferdig ble vi først i går formiddag.

Kommoden som kommer fra Knaben, og var en bryllupspresang til Per Sveins besteforeldre på farssiden, ble flyttet fra stuen til kjøkkenet. Bildet som Per Svein mottok fra kunstklubben på jobb, i januar, fikk plass over kommoden. Eller sjenken, vi har bare alltid kalt den kommoden fra Knaben.

Bildet heter «Many happy returns». Det er laget av den finske kunstneren Kristiina Uusitato. Det kommer til å passe helt perfekt på Langenes. Vi tar nå oppussingsferie frem til mandag. Da står stuen for tur, og da har vi nådd målet denne turen hjemme. Da får vi også tid til å ta livet med ro.

God fredda folkens😍

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s