En regnværsdag💦

I går var regn og vind tilbake, og det var bare å gå i hi. Jeg hadde ordnet med bror Herleik, at han skulle tømme avfukteren i leiligheten vår, når han var innom huset sitt i helgen. Det var med andre ord ingen grunn til å gå ut. Det var dagen for å se litt av det jeg hadde tapet fra diverse tv-kanaler, samtstrikk og bøker. Min yngste sønn, som studerer økonomi, har snakket lenge og varmt om programmet : I lomma på Silje. I går fikk jeg sett tre episoder, og må si meg enig. Dette er knallbra. Her er det gode tips å hente for noen og enhver.

For tiden holder jeg på med tre bøker.

En om arabernes historie. Dette vet jeg altfor lite om. Da denne mursteinen dukket opp til en billig penge, slo jeg til. Jeg er drøye hundre sider ute i den velskrevne boken nå.

På mammutsalget kjøpte jeg denne boken om helseangst, angst og kognetiv terapi. Jeg er godt over halvveis i den. Jeg liker slike nerdete fagbøker.

Og så er det litt skjønnlitteratur. Denne fant jeg på et opphørssalg. Jeg har lest boken som kom før denne. Egentlig hadde jeg ikke tenkt å lese fortsettelsen på denne rare historien. Da vi var i England på MacLilandstur sommeren 2016, leste jeg den rare første boken. Den var så rar at den ble samtaleemne ved alle frokoster, til den var lest ut. Da satte jeg den fra meg på et bed&breakfast sted vi hadde overnattet på. Jeg leser veldig mange bøker, og siden vi husker så godt diskusjonene rundt denne boken, slo jeg til å kjøpte fortsettelsen. Vi får se, foreløpig er jeg ikke imponert.

I dag er det hverdag igjen på tomta. Det er mye som skal skje denne uken. I dag kommer taktekkeren, og jeg tar turen ut på tomta på ettermiddagen for å se på resultatet. Nydelig mandag ønskes deg og dine☀️

Reklame

2 kommentarer om “En regnværsdag💦

  1. Regnværsdager skal brukes til å glo på serier, lese eller bare nyte det å være til om man kan si det slik. 😃

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s