Grilling i påskesol☀️

I går startet vi grillsesongen her i Lilandsresidensen. Etter at alle barnebarn var ferdig med ukesleksene i går, kom Robert, Jhonny og Pandora på grilling. Pølser med tilbehør sto på menyen. Stort enklere blir det ikke.

Da vi hadde spist tok Robert, ungene og jeg turen rundt Kvernhus. Kevin hev seg med. Det var mange av oss som trengte å få ut litt energi i disse hjemme- og innetider. Været er fantastisk for tiden, og det nytes etter en vinter med mye nedbør/regn.

Alle er friske og raske hos oss. Med unntak av de som sitter i karantene i byen. De har vi ikke sett på flere uker, og vi møtes først når de er ute av karantene. Pandora og Amila overnatter hos oss denne helgen. Amilia er her en uke på pappas vakt, for han er i karantene. Det lengste hun har vært hos oss før er en helg. Det går kjempefint, så fint at hun ikke hadde tid til å snakke med pappa på facetime i går. Kanskje har hun det i dag, kanskje ikke. Etter frokost i dag skal vi ut på tomta å rydde den. Barnabarna hjelper til, den slags barnearbeid mener vi er sunt. De har allerede begynt å planlegge overnattingsbesøk i det nye huset på Langenes. Og det ser vi frem til. Nydelig helg ønskes deg som leser😍

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s