Fotograf på besøk🏠

I går startet vi dagen med å ta en tur på fyllinga med byggemateriell. Det blir siste turen før påske.

Deretter var det en del ærend som ble unnagjort før lunsj. Vi fikk også orden på resten av huset til fotografen kom klokka to. Det går rimelig i et for tiden, og kroppen min skriker etter påskeferie.

Været var akkurat som bestilt i går. Ingenting kunne forstyrre idyllen, med unntak av dette kanskje?

Denne lå i postkassen, og vi har sagt nei takk til reklame. Det provoserer en smule hvordan noen forsøker å bruke denne krisen for å mele sin egen kake. Det burde vært straffbart å spekulere i andre menneskers frykt. Det gjelder religion, politikk og miljøbevegelsen. Vi har ikke bruk for konspirasjonsteorier før vi vet hva dette er, og hvorfor dette skjer, alle bør ligge lavt i terrenget. La forskerne jobbe med dette, og spre kjærlighet rundt deg i stedet. Kjærlighet og omsorg er hva vi trenger nå. Hverdagen er annerledes for alle, det er ingen vits i å gjøre det verre enn det er. Så slutt å spre frykt, spre kjærlighet i stedet. Det virker 100 ganger bedre.

Fotografen kom presis klokken to i går. Han hadde lagt opp løpet etter solforholdene på tomta vår. Det var veldig smart gjort, selv hadde jeg aldri kommet på tanken. Jon Røsstad har brukt fotograf Frank Sørensen i fire år. Han har ligget på topp som landets beste selger for DNB i fire år. Jon har jobbet for DNB i tolv år, før han begynte hos Sørmegleren 1.april. Vi var på jakt etter en som er god til å selge hus, for det er hus vi skal selge. Og alle spor og anbefalinger vi fikk pekte mot denne mannen. Fotograf Frank sa at det kom til å ta tid, og at vi måtte regne med tre timer. Det tok nesten fem. Fra siden mot veien ser du bare to etasjer av huset, men vi har tre. Huset rommer fem soverom, tre bad, tre ganger, vaskerom, to stuer, kjøkken, kjølerom og to gode boder. I tillegg har vi en hytte i hagen, som kan brukes som skrivestue, en stor utebod under garasjen, garasje og sykkelbu.

Vi var helt pumpet da dagen var over, men er nå et skritt nærmere målet. Vi tok turen ut på tomta for å finne litt sjelefred etter vi var ferdige, før vi dro hjem og spiste rester etter søndagens ribbemiddag. Deretter flanet vi ut i sofaen og ble der til vi fant veien til senga. I dag kommer takstmannen. Vi er med andre ord godt i gang før påskeferien tar oss🤗🐤🐥🐣

En fin tirsdag ønskes deg😍

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s