Takstmann på besøk🏠

I går hadde vi besøk av takstmann, men før han kom rakk vi et besøk på tomta for å overrekke litt påskegodt til snekkerne.

Da vi kom ut var akkurat isolasjonen kommet.

Det blir full fart inne etter påske.

Vi fikk litt tid på verandaen før takstmann Sven Wolff- Bentsen kom. Jeg var trillepike og barnevakt for storesøsteren hans, før han ble født. Det har nok ikke han fått med seg. Per Svein var med ham på runden i huset. Det gikk kjapt og greit. Det er ingen store mangler på huset, alt er som forventet etter husets alder. Han kom i likhet med fotograf til at huset var svært så romslig, og utsikten helt fantastisk. Han hadde vært takstmann da huset ved siden av ble solgt for fem år siden. Så han var litt kjent med gata fra før.

Det er deilig å være ferdig med dette. Det kjennes unektelig litt invaderende å ha disse mennene snikende rundt i alle husets kriker og kroker, selv om de er aldri så hyggelige. Og hyggelig har de vært alle sammen. De jobber for fullt hos Sørmegleren med å få lagt huset ut for salg. Der går alt som normalt, og alle er i arbeid. Det er ikke noe problem så lenge alle forhåndsregler blir tatt. Vi har i rekordfart lært oss om avstand, hyppig håndvask og spriting. Vi signerte også et skjema om hva som følger med på salget av huset, i går. En hyggelig dame på kontoret til Sørmegleren ringte også for å få Per Svein fødselsdato og fødselsnummer, siden han aldri fikk somlet seg til å signere på skjøtet.

Per Svein reiste til Stavanger i går kveld, for utreise i Nordsjøen i dag. Livet går sin skjeve gang. Etter at snekkerne er ferdig i dag skal jeg ut å rydde tomta. Etter det er det påskeferie. Da går jeg i hi, og i dvale. Jeg ser frem til en stille uke, i ro og mak.

Måtte du få en deilig påskeferie, enten du tilbringer den hjemme, eller på jobb💛💛💛

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s