Siste innspurt🏠

Vi er i den heldige situasjon at vi har hatt snekkere på huset helt frem til påskeferien. De hadde fulle dager til og med i går. De har mye å gjøre, og har fått gjort mye.

Isolasjonen kom på tirsdag , og det var full bil.

Det er nå vi forstår at vi bygger et svært hus. Det tok alvorlig mye plass.

Det jobbes både ute og inne nå. Vi kunne mandag konstatere at kontoret mitt blir stort nok til å romme det jeg vil det skal romme. Jeg må gå ut av huset for å komme inn i den delen. Det er vi fornøyd med begge to.

Dette kan vi li👍

Veggen fra garderoben til badet er kommet opp. Nå er den grønne fargen på huset borte hos oss, men det er poppet opp et nytt hus i den samme lekre fargen😱

Vi er glade for å gi fra oss stafettpinnen👍

Vi er veldig fornøyde. Snekkerne har nå tatt påskeferie, og er tilbake på tirsdag. I disse koronatider går ikke alt som planlagt. Blikkenslageren skulle vært der forrige uke. Kona hans er blant de som må jobbe. Så han har passet barn. Hun har fri nå, så han kommer og legger beslag på verandaen, torsdag og fredag, altså i dag og i morgen. I disse tider må man være fleksible for å få ting til å gå rundt. Jeg ryddet tomten i går, og tar påskeferie selv nå. Det skal bli deilig, spesielt med dette verandaværet. Litt labbeturer blir det, men ellers lite og ingenting. Nå er luften gått ut av ballongen.

En nydelig dag ønskes deg🐥🐣🐤☀️💛

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s