Mye å feire🥂🎂🎁

Denne uken har det vært mange avslutninger og mye å feire. Mandag hadde Daniel sin siste hjemmeeksamen, å kunne bruke resten av uken til å ferdigstille bacheloroppgaven. Tirsdag kom beskjeden om at Robert hadde fått jobb hos NAV. Den meldingen måtte vi dele med Roberts advokat, Arvid Kjærvik, eller familieadvokaten som han kaller seg.

Onsdag hadde Synne sin siste eksamen, og kunne ta sommerferie. Torsdag kveld kom Kristoffer, Synne og Synnes mormor på en kveldsvisitt. Vi fikk en fin kveldsstund sammen i solkroken.

Fredag leverte Daniel sin bacheloroppgave, før han dro på kveldsjobb på Delien. Benedicte leverte sin bachelor 12 mai, og ble ferdig med praksisen denne uken. Benedicte har fått sommerjobb på akutten på sykehuset, og begynner tirsdag. Daniel skal sommerjobbe på delien, og fortsetter med masteren til høsten.

Som om ikke det var nok kom sommeren for fullt denne uken. Tove og jeg bestemte oss for at det var tid for feiring. Feiringen besto av at vi delte en flaske bobler, før vi gikk hver til vårt, og tidlig til sengs, som Askepott🤗

I går var Jhonny 11 år, da ble det litt feiring og kos på Frk. Lyng.

Han hadde fått amerikanske pannekaker med Nutella til frokost, og gaver fra pappa og Pandora. De tre i Robertas casa feiret med bading i Hølen. Dette mente bestefar måtte være brrrrkaldt. Robert sa at han trodde det var varmt, for de badet i en time. Da svarte bestefar at de badet i en time fordi de hadde mistet følelsen i kroppen😂😱

Neste lørdag blir det en litt mer offisiell feiring her i Lilandsresidensen etter Frk.Lyng.

God søndag ønskes alle🌞

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s