Oppmåling av tomt🏠

I går hadde vi besøk av en representant fra kommunen som skulle måle opp tomta. Det er greit å vite hvor grensene går når vi skal asfaltere, og opparbeide tomten.

Siden tomten er stor, tok arbeidet sin tid. Jeg sorterte avfallet etter elektrikeren denne uken, i mens. Det tok også sin tid.

Vi skal levere et lass på gjenvinninga på lørdag.

Nå vet vi hvor mye vi skal asfaltere. Vi har mer enn nok av parkeringsplasser, og har ikke tenkt å asfaltere mer enn det vi selv eier, eller har lov til å asfaltere.

Vi har fått tilbakeført den grunnen hvor kanalen skulle gått. Hvilket betyr at tomta er bllitt større. Vi skal fylle opp en del til, der har vi lov å bygge to buer på max 15 kvaderat, pr stk. En av disse blir en todelt bod, som vi skal dele med leiligheten, og en blir utestue. De skal på høyde med det laveste nivået på tomta oppe. Resten av tomten bruker vi til båtopplag og parkering. Alt dette som er beskrevet ovenfor er neste vårs arbeid.

Nå vet vi hvor grensene går, at vi har holdt oss innenfor, og hvordan vi skal forholde oss. Nå setter vi oss ved tegnebordet og lager en plan, men først litt ferie i skjærgården, i deilig sommervær☀️

Sjekk de spikerslagene. De glitret som diamanter i sola i går.

Med ønske om en fabelaktig fredag tii alle og enhver😍

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s