Sosial lørdag🤗

Etter ei natt og morgen med masse regn, klarte Tove og jeg å komme oss tørrskodd til Frk. Lyng, i går. Der fylte gjengen opp to bord, hvor noen spiste frokost, og andre spiste lunsj. Det ble skravlet, ledd og skravlet igjen. Før team Liland skjønte ordet av det ble det bestemt at alle ved bordene skulle ut på huset, for en liten visning om stoa så langt. Da vi kom ut var både Ole, Margrete, John og Tove på plass. Og i det vi gikk ut av bilen kom også Rune, for å sjekke ut huset. Etter befaringen dro alle, og vi ble igjen for å rydde inne i huset, og i garasjen.

Badene oppe.

Utforing og vinduskarmer på plass i soverommet.

Utforinger i stuedelen.

Utforing og karmer på plass i kjøkkenvinduet, og de tre øverste vinduene i stua.

Det kommer seg veldig, og nå er det ryddig og fint inne, for nok en begivenhetsrik uke.

Kontordelen er snart ferdig. Snart skal vi få kjørt ut alle baderomsinnredningene som står i garasjen vår i Tjønneveien.

Nå har vi ryddet alt inne. I dag skal vi ut med måleband, penn og papir å ta haugevis av mål. Vi skal rydde ute, å fylle opp hengeren. Vi får knallvær på tomta i dag.

Daniel og Benedicte er på hytta, på heia i helga. De kan melde om gull på fjellet, og ryper som flyr opp i flokk. Snart er det rypejakt i heia, og far i huset er klar som et egg.

I går grillet vi, Jhonny er på overnattingsbesøk. Vi hadde mat til ti personer, og rester nok til dagens middag, og morgendagens lunsj🤗

Med ønske om at du får en fabelaktig søndag😍

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s