Å tømme et hus🏡

Selv om vi de siste årene har ryddet, gitt bort og kastet mye, er det ikke måte på hvor mye som samles opp i løpet av 35 års samliv. Garasjedelen, rommet under garasjen, og hytta tar likevel kaka. Det er ikke lenger noen som lurer på hvorfor gemalen går under tilnavnet mannen som har alt. Til og med byggleder, som var innom for å levere postkasser i går, sa det til ham. Per Svein, du har altfor mange ting, hvilket hun har helt rett i. Han har mye vinterarbeid foran seg, nå skal det visst både gis bort og kastes.

I går tømte vi huset i Tjønneveien. Nå står det en vaskemaskin der, den skal i leiligheten, ellers er alt ute av huset. Jeg støvsugde hele huset i går, og fikk moppet over gulvene i underetasje og loftsetasjen. Fryseren ble tømt lørdag, i går ble frysedelen i kjøleskapet tømt. Nå gjenstår det å avfroste kjøle/ og fryseskap. Kjølerommet har vi tatt strømmen på for flere dager siden. To stappfulle hengerlass ble kjørt fra Åros til Langenes i går. Nå er garasjen tømt. Det som gjenstår er noen hagemøbler, grillen, ved, kajakken, og å tømme rommet under garasjen og hytta. Så vi er ikke helt i mål, men det nærmer seg.

Vi fikk levert ei seng til Daniel og Benedicte i går.

Vi holder på med en afrikansk vegg i gangen til soverommene. Bilder kommer senere. Det gjenstår litt rigging i det største soverommet, og noen småting før vi sier oss fornøyd med underetasjen.

Ole og Margrete var innom med innflyttingsgave i går. Det gikk i blått💙

Med dette bilde vil jeg ønske deg og dine en skikkelig bra høstdag🤗

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s