Allehelgenshelg💙

Det har vært en merkelig helg. Lenge før frokost, lørdag, kom beskjeden om at Rune var død. Mens jeg drakk te etter frokost så jeg på FB at Gary, fra Cafe Natmanden, var blitt bisatt dagen før. Han hadde dødd brått den 19. oktober. Jeg hadde ikke fått det med meg, jeg har lest få aviser i det siste. Og siden vi nå bare har avisen på nett, er det mye jeg ikke får med meg. Jeg jobbet et år på Samsen, og hver dag spiste vi lunsjen vår i cafeen, i husets hjerte. Gary bidro til at atmosfæren der var ekstra god. Han ble bare 50 år.

I går morges kom meldingen om at datteren til en dame vi kjenner hadde begått selvmord dagen før. De som ønsket det ble oppfordret til å sette ned lys i Ravndalen, der hun ble funnet. Etter frokost tok vi turen til gamlehuset med søppel, vi har enda ikke fått søppelkasser fra av Avfall Sør. Vi plukket også ned stuegardinene for å vaske dem, for så å henge dem opp igjen når vi har vasket ut. Da dette var gjort dro vi til Ravndalen for å sette ned et lys. Stedet var lett å finne, fullt av roser og lys. Det er så trist når dette som kunne vært unngått, skjer. Den unge kvinnen hadde bedt om hjelp flere ganger, men hjelpen ble avslått av akuttpsykiatrien. Dette ser vi altfor ofte, og når hjelpen uteblir ser de som rammes bare en vei ut av smerten. Jeg håper familien orker å ta dette videre, men jeg forstår også at ikke alle finner krefter til å ta en slik kamp. Det må være helt forferdelig å miste et barn på denne måten.

Denne rare helgen har også brakt oss fine opplevelser. Lørdagen kom med strålende vær. Jeg labbet til cafeen, og plukket Tove med meg.

I går regnet det, så jeg oppholdt meg mest innendørs. Vi begynner å finne roen nå.

Nå er det Langenes som er hjemme, og Lilandsresidensen kalles nå huset i Tjønneveien. Vi blir mer og mer Langenesbønder. I dag kommer snekker Ronny for å sette opp skyvedører i badet i leiligheten, og så skal det opp et par lister som mangler. Det regner og blåser fortsatt, men inne er det godt. Jeg håper mandagen din blir alldeles super🤗

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s