Det blir ikke jul uten…

I går dro vi til Lista for å hente pinnekjøttet. Det er ti år siden vi startet med dette. Så det er blitt en godt innarbeidet tradisjon.

Ferden gikk fra Søgne klokka ti, lørdag morgen. I år var vi bare fem som kunne dra. Og grunnet korona dro vi i to biler. Trunken er alltid det første stoppestedet på veien. Siden vi følger dem på fjaseboken har vi fått med oss anbefalingen om å bruke munnbind når vi besøker butikken. De ansatte gjør det samme.

Etter besøket på Trunken gikk turen innom Larsens Bakery, rett over veien for Trunken. Da spiste noen av oss egg og bacon, og andre amerikanske pannekaker med bacon og sirup. Alt servert i rikelige porsjoner. Det var første gang vi besøkte dette stedet, det blir ikke siste gang.

29 eller 30 kilo ble med tilbake til Søgne, og fordelt på ulike kjøpere, som gleder seg til pinnekjøttmiddagen fra Listalam. Våre fem kilo er allerede pakket ned og lagt i fryseren. De som ikke kunne være med på turen i går fikk likevel kjøttet brakt hjem på døren. Service i alle ledd😍

En riktig god andre søndag i advent, ønskes alle og enhver🤗

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s