Basseng godkjent👍

Søknaden til kommunen, om å anlegge basseng i hagen, ble godkjent i går. Da er vi klare for neste års store prosjekt. Det gleder hele storfamilien seg. Denne sommeren blir det ferie her på Kilenestangen. Barn, svigerbarn og barnebarn er invitert til en ferieuke her, med kost og losji dekket. Camp Liland på Langenes blir en realitet. Dette har vi to gamle snakket om i mange år, sommeren 2021 braker det løs. Da skal livet ved havet testes ut, og nytes. Godt vær er allerede bestilt☀️

For øyeblikket høljer det ned. Vi har satt nedbørsrekord allerede etter en uke i desember. Siden har det fortsatt å regne, og det ser ikke ut til at det skal ta slutt med det første. Jeg er bare glad det ikke har kommet som snø, for da hadde vi hatt kaos her på Palmekysten.

Helt overraskende fikk gemalen beskjed om at julepakke fra ConocoPhilips var på vei. De siste årene har julegaver blitt gitt til veldedige formål i stedet for til de ansatte. Det har vært en grei måte å gjøre det på, men dette året har vært spesielt for alle. Da ble det også julegave på de ansatte.

For å lyse opp dagen/ kvelden inviterte vi Robert og ungene på riskrem i går kveld, og sendte med dem restene hjem🤗

Jeg håper du får en dag med mange lyspunkter. Ta vare på hverandre nå i mørketiden😍🌟

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s