Søndagen sin☀️

Solen er tilbake på Sørlandet, og vi nyter den etter alt regnet i desember. Etter frokost i går tok vi turen rundt Kvernhusvannet, via Krossneset.

Det ble middag til kvelds i går. Jeg hadde tatt ut noen lårstykker av kylling. Vi ville prøve noe nytt og googlet kylling i form. Vi fant en oppskrift fra Tine som vi flikket litt på. I stedet for kyllingfileter ble det lårstykker. De ble forstekt i panne sammen med en dæsj hvitløk fra tube. Kyllingkrydder brukte vi også. Det skulle i små båter av en rødløk, en paprika i strimler og små bukketter med brokkoli. Vi hadde også igjen en halv squash som ble med i grønnsaksblandingen. Grønnsakene ble frest i pannen før de gikk i formen sammen med kyllingen. Deretter blandet vi en liten boks fløte med ca en halv dl med soyasaus og en dl sweet chillisaus. Dette var i følge oppskrift. Vi hadde også et lite glass med paprikapesto fra Cemo som vi hadde tatt littegrann av, det ble også med i blandingen. Ikke glasset da, men innholdet. Det ble bare steike godt, og vi er glad vi har nok til middag i dag også. Det sto i ovnen i ca 20- 25 minutter på 200 grader, og vi serverte ris til💙💙💙Anbefales.

Reklame

2 kommentarer om “Søndagen sin☀️

  1. flotte bilder . ser nydelig ut kjylingretten dere hadde bilder av. fikk vann i munnen. jeg må lage noe lingnende . håper dere hadde fin tur. jeg var hos famile på nelaug i helga og hadde også en del turer i flott natur.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s