Sommerhelg i hvilemodus☀️

Vi har hatt nok ei fantastisk sommerhelg her på Sørlandet. Det er fortsatt 18 grader i sjøen, og folk er stadig nede på brygga og bader. Jeg holder meg til de 28 gradene i bassenget. Det kjøler ned det også🤗

Litt småtteri har jeg fått gjort, som å skifte ut de halvdøde sommerblomstene på verandaen med lyng. Litt vemodig er det, men det så straks bedre ut.

I går fikk jeg tømt kjøleskapet i garasjen, og slått det av. Det står der klart til bruk for store anledninger som Per Sveins 60årsdag i november, jul og eventuelle besøkshelger. Man vet jo aldri hva fremtiden bringer av små og store anledninger. I går ble plenen vannet, den er knusktørr. Fra onsdag kan vi vanne som vi vil. Angelo vinto- vannengelen fikk gå ei runde i bassenger i går. Han tar bunnen,og han klatrer opp langs kantene. Vi to er blitt gode venner i sommer.

Æ digger roboter. I går måtte æ hjelpe Kong Neptun å komme i gang igjen. Han hadde ramla utfor en bitteliten skrent. Nå er han i rute igjen, og går i bane på plenen, mens vi sover.

Et par bokanbefalinger for solseng og sofa kommer nå.

Helgen har bydd på tre fantastiske solnedganger.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s