Luke nummer tre: Sissel, snøkaos og sønnedatter.

Dagen i går begynte veldig bra, alt gikk etter planen👍Vi fikk stelt gravene til jul.

Vi fikk handla inn til helgens jubleumsfest, og polferden før jul ble også unnagjort. Alt dette før lunsj🤗

Etter lunsj fikk jeg meg en tur ut, før det verste snøkaoset startet. Kvelden startet med Sisselkonsert. Endelig kan vi gjøre dette igjen, selv om vi måtte bruke maske til tider.

Årets tema var kjærlighet, enda litt mer kjærlighet, og det å hjelpe hverandre, og ta imot hjelp. Det handlet om å ønske barn og barnebarn velkommen hjem til jul, og alt dette er jo fint å ta innover seg en kveld i adventstiden. Hun snakket også om å være positiv til den vakre hvite sneen som lavet ned. Her sliter jeg litt kjenner jeg, men da hun sang optimist tenkte jeg, jeg får ta frem optimisten i meg, for den ligger rett under overflaten et sted. Ute snødde det noe veldig. Vi kom nesten bort til bilen da vi så at Happy donuts var åpen.

Vi skulle nemlig ha prinsessebesøk i natt. Det var ikke brøyta ned bakken til huset, men vi gønna på. Da vi skulle opp igjen begynte marerittet, vi kjørte oss fast. Ved hjelp av Kristoffers kompis, og oss selv klarte vi med et nødskrik å komme oss opp på veien. Det tok en drøy halvtime. På høye hæler dytta jeg bil. Da jeg var nesten i mål, i siste pustepause, mista jeg fotfeste. Jeg rulla skikkelig rundt og havna i grøfta. Jeg fikk flashback til gamle dagers snødøyping. Denne gangen klarte jeg det helt av meg selv, det ble ikke gøyere av den grunn. Til slutt kom vi oss opp på veien, og fortsatte hjemover på Langenesveien. Det var dårlig sikt og dårlig føre. Vi var sjeleglade da vi kom hjem i hele stykker.

Det lå en melding fra Tommy i leiligheten om at han var klar for å hjelpe oss å måke gårdsplassen. Jeg svarte at vi var på vei hjem, at vi hadde fått vår dose snø denne kvelden, men i morra da er vi klare for det.

Da vi så at det ble advart mot å kjøre i går da vi kom hjem, og holde seg hjemme, var vi hjertens enige alle tre❄️🤗At det kommer masse regn tirsdag kveld, og at det skal pøsregne resten av uken, orker vi ikke ta innover oss nå. Det er slik vinteren er her på Sørlandet. Vi får ta det kaoset når det kommer. Vi er gått i hi.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s