Poden med masteren i boks👍

Det har vært noen strevsomme måneder for Poden, men nå er det gjort, masteren er levert. Oppgaven handler om krypto og hvitvasking av penger. Han har tatt for seg litteraturen som finnes på området, analysert, drøftet og konkludert med at her må det mer forskning til, og skrevet om hva som bør forskes på videre, for å tette alle muligheter for hvitvasking i denne delen av ønonomien. Han har vært en særdeles strukturert og arbeidssom student. Hele familien er nå glade til å få ham tilbake til normalen. Han har ikke gitt seg selv mye fritid, og mat glemmer han å spise når han jobber intenst med oppgaver, ikke bare masteren. Nå er det tid for fetekur, og den begynte i går. Nå er det tid for å ta vare på seg selv. Der vi andre er perfeksjonister er han er pedant og skikkelig pirk. Desto gøyere var det da han i familiechatten skrev: oppgaven er levert og jeg er fornøyd.

Vi prøvde å invitere ham ut på lunsj i går, men programmet ble visst for stramt. Det er rom for å ombestemme seg. Han kontaktet faren i går, og de inviterte seg på middag, han og Benedicte. Vi fikset kinamat fra Tikk Takk. Så fikk han gave i form av bobler og en bok som han kan bruke som research i et bokposjekt han har under planlegging. Nå skal det ikke skrives på en stund. Nå er det andre ting som gjelder, mye moro venter denne helgen, han har mye å ta igjen med familie og venner. Vi er glade for å ha ham tilbake i folden. Tirsdag venter jobb igjen, da er det tilbake i Sparebanken Sør. Der har han ikke vært siden 10. mai. Han har jobbet der en dag i uken siden nyttår. Nå er det full jobb hele sommeren, med unntak av to dager i Danmark i juli.

I morgen blir det stor masterfeiring med venner og familie her i casaen. I dag skal han feire med medstudenter. Oppgaven hans ble på 122 sider, så det ble jo en bok ut av det. Kanskje det blir mer enn en masteroppgave til slutt, den som lever får se.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s