Elektriker på plass.

For en drøy uke siden hadde vi møte med elektrikeren vår.

Det ble et veldig bra møte. Vi fikk mange gode råd, ikke bare om elektrisitet, men også andre små og store forbedringer i huset. Litt flytting på diverse apparatur, så det ble mer hensiktsmessig i bruk. Vi hadde en gjennomgang av hele huset, om belysning inne og ute. Det trengte ikke bli så fancy, men det skulle være godt nok, og hensiktsmessig. Vi fikk også gode tips når det kommer til akustikk i hovedetasjen. Vi ble også anbefalt å legge gulv på kaldloftet. Etter møtet gikk det mail til tegneren vår, Arne på Hellvik, rørleggeren og til Rebecca på HTHkjøkken. Denne mannen opererte som en koordinator, og det så vi på som en bonus. En dør burde vendes en annen vei, varmtvannstanken burde flyttes et mer passende sted. Det var ikke snakk om sterkt fordyrende løsninger, men mer hensiksmessige løsninger.

Det er alltid lurt å få noen andre kompetente mennesker til å se på ting en gang til. Det kan bli besparende i lengden. Rebecca ble bedt om å komme tilbake med et sabla godt tilbud på en god vaskeromsløsning. Det har hun nå gjort, men det kommer jeg tilbake til i et annet innlegg. Vi har fått det første forslaget til belysningsplan fra elektrikeren.

I helgen fikk vi tid til å se på det. Vi gjorde noen merknader, som vi tar med oss i neste møte. Det blir i uke 40, da er Per Svein tilbake fra havet. Det er mye spennende som foregår nå, og det kommer jeg inn på i fremtidige blogginnlegg🤗

En riktig god dag ønskes deg🙂

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s