Miljøregnskap📓

Vi har valgt å rydde tomten selv under byggepeioden. Her er det penger å spare, og når vi tar det jevnt og trutt, er det ikke så mye jobb heller. Siden huset vårt er 21 kvaderat for stort(vi skulle bare ha et lite hus, egentlig) må vi føre avfallsregnskap. Miljøkrav fra Avfall Sør. Hverken vi eller Hellvik hus skal betale for det, men alt skal registreres. Første lass til gjennvinningsstasjonen leverte vi lørdag morgen. Vi fylte tilhengeren fredag kveld.

Lørdag morgen etter frokost dro vi av sted. Vi stoppet i bua og fremsa vårt ærend. Vi ble registrert, og måtte kjøre på vekta. Deretter sorterte og leverte vi lasset før vi igjen kjørte på vekta, og etter det fikk vi en kvittering, A4 størrelse. Nå blir det slik hver gang vi leverer.

Vi har laget en egen perm på dette, en perm byggeleder Vibekke skal overta når vi er ferdig.

I dag blir det ny tur på fyllinga. Vi skal ut å hente senere i dag. De har lagt ut isopor i grunnmuren nå. Og siden det er en del skjeve vinkler og kreativitet i dette huset, tok det lenger tid, og det ble mer kapp.

Søndag kom snøen, og Per Svein var på tomta grytidlig mandag morgen for å måke. Da murerne kom var han ferdig med å måke leiligheten.

I dag er det rørlegger sin tur, da skal det gjøres klart for varme i gulvene. Det er gøy når vi kan se forandringer fra dag til dag🏡

Jeg håper du får en super tirsdag💕

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s